Search
Close this search box.
  1. Netatmo Smart Video Doorbell

Netatmo Smart Video Doorbell Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Netatmo NA-74-023. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Netatmo Smart Video Doorbell.

Specificaties Netatmo Smart Video Doorbell

Merk

Netatmo

Fabrikantcode

NA-74-023

Omschrijving van de Netatmo Smart Video Doorbell

De Netatmo Smart Video Doorbell is een revolutionaire deurbel die je in staat stelt om op afstand met bezoekers te communiceren, zelfs als je niet thuis bent. Met behulp van de Netatmo app op je smartphone kun je live camerabeelden bekijken en direct reageren op je bezoekers. Deze slimme deurbel werkt naadloos samen met Apple HomeKit, waardoor je zelfs aan Siri kunt vragen om de beelden van de deurbel te tonen. Wat deze deurbel extra handig maakt, is dat je deze kunt aansluiten op je bestaande deurbel gong. Hierdoor ontvang je niet alleen een melding op je telefoon, maar hoor je ook direct een geluid in huis wanneer er iemand aanbelt. Bovendien hoef je geen abonnement af te sluiten om toegang te krijgen tot alle functies van de deurbel. De camerabeelden worden namelijk direct opgeslagen op de ingebouwde geheugenkaart, zodat je altijd toegang hebt tot de beelden. Het installeren van deze slimme deurbel is eenvoudig, maar vereist wel enige technische kennis. Je monteert de deurbel namelijk op de bestaande bedrading van je huidige deurbel. Hierdoor is het mogelijk om de deurbel te integreren in je huidige deursysteem, zonder dat je extra kabels hoeft aan te leggen. Met de Netatmo Smart Video Doorbell ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat, zelfs als je niet thuis bent.

Pluspunten
  • Sluit de bel aan op de bestaande bedrading van je deurbel. De deurbel is voorzien van een meegeleverde geheugenkaart om beelden direct op te slaan. Aangezien de deurbel de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloud-abonnement nodig om de beelden terug te kijken.

Minpunten
  • Om deze deurbel te kunnen gebruiken, heb je een krachtig wifi-signaal bij je voordeur nodig; door een wifi-versterker te gebruiken, creëer je een sterk wifi-netwerk bij je deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Netatmo Smart Video Doorbell

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Netatmo Smart Video Doorbell tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Netatmo Smart Video Doorbell. 

De review over Netatmo Smart Video Doorbell is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals