Search
Close this search box.
  1. Netatmo Security Pack

Netatmo Security Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Netatmo NA-74-019. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Netatmo Security Pack.

Specificaties Netatmo Security Pack

Merk

Netatmo

Fabrikantcode

NA-74-019

Omschrijving van de Netatmo Security Pack

Met het Netatmo Security Pack alarmsysteem ben je verzekerd van een uitgebreide beveiliging voor je hele huis. Dit complete pakket bestaat uit een slimme binnensirene, een geavanceerde beveiligingscamera en drie deur- en raamsensoren. Met deze sensoren ontvang je direct een melding zodra er beweging wordt gedetecteerd, nog voordat iemand daadwerkelijk binnen is. Zo ben je altijd op de hoogte van verdachte activiteiten rondom je woning. De slimme ip-camera van Netatmo zorgt ervoor dat je ongewenste indringers duidelijk in beeld hebt. Je kunt live de beelden bekijken via je telefoon, zodat je direct kunt ingrijpen indien nodig. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de opgenomen beelden later terug te kijken. Met een zeer luid signaal van maar liefst 110 dB laat het slimme alarm weten dat de indringer gezien is. Zo schrik je niet alleen de inbreker af, maar ook de buurt wordt op de hoogte gesteld van mogelijke dreiging. Het installeren van het Netatmo Security Pack is zeer eenvoudig en kost weinig tijd. Alle producten in dit pakket werken naadloos samen, waardoor je binnen no-time geniet van een optimale beveiliging. Met het Netatmo Security Pack heb je de complete controle over de veiligheid van je huis, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Met dit alarmsysteem ontvang je meldingen op je smartphone wanneer er een indringer gespot wordt. Dankzij de inbegrepen camera zie je direct wat er zich in jouw huis afspeelt. Er is geen abonnement vereist om de opgenomen camerabeelden te bekijken.

Minpunten
  • Je moet een goede wifi-verbinding hebben op de locatie waar je de camera installeert; met een wifi-versterker kan je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Netatmo Security Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Netatmo Security Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Netatmo Security Pack. 

De review over Netatmo Security Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals