Netatmo Presence Slimme Buitencamera met Sirene Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Netatmo NA-74-022. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Netatmo Presence Slimme Buitencamera met Sirene.

Specificaties Netatmo Presence Slimme Buitencamera met Sirene

Merk

Netatmo

Fabrikantcode

NA-74-022

Omschrijving van de Netatmo Presence Slimme Buitencamera met Sirene

De Netatmo Presence Slimme Buitencamera met Sirene is een revolutionair apparaat dat je de controle geeft over de veiligheid van je huis, zelfs als je niet thuis bent. Met deze wifi camera kun je altijd zien wie of wat er rond je huis is, dankzij de geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie. Of het nu een familielid, een nieuwsgierige buurvrouw of een ongewenste indringer is, je ontvangt direct een melding op je smartphone. Maar dat is niet alles, want deze slimme buitencamera gaat nog een stapje verder. De ingebouwde sirene zorgt ervoor dat je niet alleen kunt zien wat er gebeurt, maar ook kunt ingrijpen. Stel verschillende acties in voor de ingebouwde lamp en gekoppelde apparaten, zoals je slimme thermostaat of automatische garagemotor. Zo kun je bijvoorbeeld de verlichting laten knipperen en de sirene laten afgaan wanneer er een onbekende persoon wordt gedetecteerd. Met de gratis app heb je altijd en overal toegang tot de beelden van de camera en kun je de instellingen gemakkelijk aanpassen. Bovendien slaat de camera automatisch een schermafdruk op van elke gebeurtenis op de meegeleverde geheugenkaart, zodat je de beelden later kunt bekijken op je app of computer. Met de Netatmo Presence Slimme Buitencamera met Sirene ben je altijd op de hoogte van wat er rond je huis gebeurt, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je dagelijkse bezigheden.

Pluspunten
  • De Netatmo Presence herkent onderscheid tussen dieren, mensen en auto's en toont dit in de app. Met de bijgeleverde sd kaart kun je beelden direct opslaan. De camera is uitgerust met infraroodverlichting om tot 20 meter in het donker te filmen.

Minpunten
  • De camera heeft geen ingebouwde luidsprekers om op afstand te kunnen praten. Het is noodzakelijk dat je een sterk wifi-signaal hebt op de plaats waar je de camera installeert; met een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Netatmo Presence Slimme Buitencamera met Sirene

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Netatmo Presence Slimme Buitencamera met Sirene tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Netatmo Presence Slimme Buitencamera met Sirene. 

De review over Netatmo Presence Slimme Buitencamera met Sirene is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals