Search
Close this search box.
  1. Netatmo Presence Slimme Buitencamera

Netatmo Presence Slimme Buitencamera Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Netatmo NA-74-011. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Netatmo Presence Slimme Buitencamera.

Specificaties Netatmo Presence Slimme Buitencamera

Merk

Netatmo

Fabrikantcode

NA-74-011

Omschrijving van de Netatmo Presence Slimme Buitencamera

Met de Netatmo Presence Slimme Buitencamera wifi camera voor buiten hoef je je geen zorgen te maken over wie of wat er voor je deur staat, zelfs als je niet thuis bent. Deze slimme camera kan het verschil zien tussen mensen, dieren en auto's, waardoor je verschillende acties kunt instellen voor de ingebouwde lamp en andere gekoppelde apparaten, zoals je slimme thermostaat of automatische garagemotor. Met de gratis app kun je op afstand meekijken, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gaande is. Maar dat is nog niet alles! Deze buitencamera slaat automatisch een schermafdruk op van elke gebeurtenis op de meegeleverde geheugenkaart. Hierdoor kun je later de beelden terugkijken via de app op je smartphone of op je computer. Of het nu gaat om een verdachte beweging rond je huis, een nieuwsgierige buurtkat of gewoon om te controleren wie er aanbelt, met de Netatmo Presence Slimme Buitencamera ben jij altijd op de hoogte en kun je met een gerust hart van huis gaan.

Pluspunten
  • De Netatmo Presence herkent het verschil tussen dieren, mensen en auto's en geeft dit aan in de app. Met de meegeleverde sd kaart sla je beelden direct op. De camera is uitgerust met infraroodverlichting om tot 20 meter in het donker te filmen.

Minpunten
  • De camera beschikt niet over ingebouwde luidsprekers om op afstand te kunnen praten. Je hebt een sterk wifi-signaal nodig op de locatie waar je de camera installeert

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Netatmo Presence Slimme Buitencamera

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Netatmo Presence Slimme Buitencamera tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Netatmo Presence Slimme Buitencamera. 

De review over Netatmo Presence Slimme Buitencamera is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals