Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Mill SG2000MEC

Mill SG2000MEC Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Mill SG2000MEC. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Mill SG2000MEC.

Specificaties Mill SG2000MEC

Merk

Mill

Fabrikantcode

SG2000MEC

Omschrijving van de Mill SG2000MEC

De Mill SG2000MEC is een elegante kachel die speciaal is ontworpen voor gebruik binnenshuis. Deze vrijstaande convectorkachel kan eenvoudig worden geplaatst in elke gewenste ruimte. Met zijn indrukwekkende capaciteit is hij geschikt voor ruimtes tot wel 20 vierkante meter. Of je nu een warme sfeer wilt creëren in je slaapkamer, studeerkamer of zelfs je garage, deze kachel is de perfecte keuze. De Mill SG2000MEC biedt je de mogelijkheid om te kiezen uit 3 warmtestanden, variërend van 750 tot 2.000 watt, die je moeiteloos kunt instellen met de handige draaiknoppen. Bovendien produceert deze kachel weinig geluid, waardoor je hem ook gerust kunt plaatsen in je slaapkamer zonder gestoord te worden tijdens je nachtrust. En maak je geen zorgen over de veiligheid, want de SG2000MEC is voorzien van een automatische uitschakelfunctie die geactiveerd wordt wanneer de kachel te warm wordt of per ongeluk omvalt. Met de Mill SG2000MEC heb je niet alleen een krachtige en efficiënte kachel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Dankzij zijn slanke en moderne ontwerp past hij perfect bij elke decoratiestijl. Dus waar wacht je nog op? Verwen jezelf met de warmte en comfort die je verdient met de Mill SG2000MEC convectorkachel.

Pluspunten
  • Een convectorkachel maakt praktisch geen geluid tijdens het verwarmen. Dankzij de ingebouwde thermostaat kan de ruimte goed op temperatuur worden gehouden. De kachel schakelt automatisch uit bij het omvallen en bij oververhitting.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterbestendig en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Mill SG2000MEC

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Mill SG2000MEC tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Mill SG2000MEC. 

De review over Mill SG2000MEC is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.