Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Mill SG2000LED Zwart

Mill SG2000LED Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Mill SG2000LED BLACK. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Mill SG2000LED Zwart.

Specificaties Mill SG2000LED Zwart

Merk

Mill

Fabrikantcode

SG2000LED BLACK

Omschrijving van de Mill SG2000LED Zwart

De Mill SG2000LED Zwart convectorkachel bewijst dat een mobiele verwarming allesbehalve saai hoeft te zijn. Met zijn afgeronde hoeken, aluminium voet en moderne design is dit model een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer. Het led-display toont je in één oogopslag de huidige temperatuur in de ruimte. Met de keuze uit 3 warmtestanden bepaal je zelf de gewenste warmte, maar als dat nog niet genoeg is, schakel je eenvoudig de ventilator in voor extra warmte. Bovendien werkt deze kachel fluisterstil, waardoor hij ook perfect geschikt is voor gebruik in de slaapkamer. En dankzij de ingebouwde omvalbeveiliging hoef je je geen zorgen te maken als de kachel per ongeluk omvalt. De Mill SG2000LED Zwart is niet alleen een stijlvolle verwarming, maar ook een veilige keuze. Met de omvalbeveiliging hoef je je geen zorgen te maken over ongelukken als de kachel omvalt. Deze handige functie zorgt ervoor dat de kachel direct uitschakelt, waardoor eventuele nare gevolgen worden voorkomen. Daarnaast is deze convectorkachel voorzien van een led-display, waarop je altijd eenvoudig de huidige temperatuur kunt aflezen. Met de keuze uit 3 warmtestanden kun je de kachel naar wens instellen en als je nog meer warmte nodig hebt, kun je de ventilator inschakelen. Dankzij het stijlvolle en moderne design misstaat deze kachel z.

Pluspunten
  • Dankzij de ventilatiefunctie wordt de warmte door de ruimte geblazen. De ruimte kan op aangename temperatuur worden gehouden dankzij de ingebouwde thermostaat. De kachel schakelt automatisch uit bij omvallen en oververhitting.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterbestendig en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Mill SG2000LED Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Mill SG2000LED Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Mill SG2000LED Zwart. 

De review over Mill SG2000LED Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.