Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Mill SG2000LED Wit

Mill SG2000LED Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Mill SG2000LED. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Mill SG2000LED Wit.

Specificaties Mill SG2000LED Wit

Merk

Mill

Fabrikantcode

SG2000LED

Omschrijving van de Mill SG2000LED Wit

De Mill SG2000LED Wit is een mobiele convectorkachel die bewijst dat verwarmingselementen niet saai hoeven te zijn. Met zijn afgeronde hoeken, aluminium voet en moderne design voegt dit model een stijlvolle touch toe aan elke woonkamer. Het led display geeft duidelijk aan hoe warm het op dit moment in de ruimte is. Met de mogelijkheid om te schakelen tussen 3 warmtestanden, kun je zelf de gewenste temperatuur instellen. En als je nog meer warmte nodig hebt, schakel je gewoonweg de ventilator in. Niet alleen is deze kachel stil in gebruik, waardoor hij ook geschikt is voor in de slaapkamer, maar hij is ook voorzien van een omvalbeveiliging. Dit betekent dat als de kachel per ongeluk omvalt, deze functie ervoor zorgt dat er geen nare ongelukken gebeuren. Met de Mill SG2000LED Wit geniet je niet alleen van een comfortabele warmte, maar ook van een stijlvol en veilig ontwerp. Voeg deze convectorkachel toe aan je interieur en geniet van de warmte en elegantie die het brengt.

Pluspunten
  • Een convector verwarming maakt bijna geen geluid tijdens het opwarmen. Dankzij de ingebouwde thermostaat is het gemakkelijk om de kamer op temperatuur te houden. De verwarming schakelt automatisch uit als deze omvalt of oververhit raakt.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterbestendig en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Mill SG2000LED Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Mill SG2000LED Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Mill SG2000LED Wit. 

De review over Mill SG2000LED Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.