Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Mill PA600WIFI3 Wit

Mill PA600WIFI3 Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Mill PA600WIFI3. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Mill PA600WIFI3 Wit.

Specificaties Mill PA600WIFI3 Wit

Merk

Mill

Fabrikantcode

PA600WIFI3

Omschrijving van de Mill PA600WIFI3 Wit

Met de Mill PA600WIFI3 Wit kun je moeiteloos je bad- of slaapkamers verwarmen, tot een oppervlakte van 11 vierkante meter. Deze prachtige convector kachel kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd met de meegeleverde muurbeugels. Bovendien is het ontwerp van deze kachel zeer slank, waardoor hij niet snel in de weg zal hangen. Wil je 's ochtends graag genieten van een warme badkamer? Dan kun je de weektimer instellen met behulp van de handige Millheat app. Maar dat is nog niet alles! Deze app biedt ook andere handige functies. Zo kun je de wegmodus inschakelen wanneer je op vakantie gaat. In deze energiebesparende modus blijft de kachel in een lage stand staan. Wanneer je weer richting huis gaat, schakelt de PA600WIFI3 automatisch weer in, zodat de ruimtes in huis op de gewenste temperatuur zijn wanneer je thuiskomt. Met de Mill PA600WIFI3 Wit haal je niet alleen een efficiënte kachel in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Dankzij de handige wifi-functionaliteit en de gebruiksvriendelijke app heb je volledige controle over de temperatuur in je huis, waar je ook bent. Transformeer je bad- of slaapkamers in heerlijk warme en comfortabele ruimtes met deze slimme convector kachel.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen met behulp van de Millheat app op je smartphone of tablet. De kachel beschikt over een eco stand waarmee je minder energie verbruikt. Met behulp van de timer kun je de kachel instellen om na een bepaalde tijd te stoppen met verwarmen.

Minpunten
  • Een convectorkachel is niet ideaal voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Mill PA600WIFI3 Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Mill PA600WIFI3 Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Mill PA600WIFI3 Wit. 

De review over Mill PA600WIFI3 Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.