Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Mill PA2000WIFI3 Wit

Mill PA2000WIFI3 Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Mill PA2000WIFI3. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Mill PA2000WIFI3 Wit.

Specificaties Mill PA2000WIFI3 Wit

Merk

Mill

Fabrikantcode

PA2000WIFI3

Omschrijving van de Mill PA2000WIFI3 Wit

Met de Mill PA2000WIFI3 Wit kun je nu genieten van een comfortabel verwarmde woonkamer of garage tot wel 30 vierkante meter. Deze strakke witte verwarming kan gemakkelijk aan de muur worden bevestigd met behulp van de meegeleverde muurbeugels. Zo bespaar je kostbare ruimte en creëer je een stijlvolle uitstraling in elke kamer. Maar dat is niet alles! Met de handige Millheat app kun je de verwarming eenvoudig bedienen en instellen. Stel bijvoorbeeld een timer in, zodat je altijd een warme garage of schuur hebt wanneer je gaat klussen. Je kunt een vaste tijd instellen waarop de kachel automatisch aan- en uitgaat, zodat je altijd kunt genieten van een optimale temperatuur. En maak je geen zorgen over energiebesparing. Met de wegmodus schakelt de kachel automatisch over naar een energiebesparende modus wanneer je de deur uitgaat. Maar zodra je terugkomt, schakelt hij zichzelf weer in, zodat je altijd thuiskomt in een aangenaam warm huis. Daarnaast beschikt de Mill PA2000WIFI3 over een ingebouwde thermostaat, zodat de temperatuur in de kamer constant blijft op jouw gewenste niveau. Zo kun je altijd genieten van de perfecte warmte, precies zoals jij het wilt.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen via de Millheat app op je smartphone of tablet. De kachel beschikt over een eco stand waarmee je minder energie verbruikt. Met behulp van de timer kun je de kachel zo instellen dat hij na een bepaalde tijd stopt met verwarmen.

Minpunten
  • Een convectorkachel is niet erg geschikt om slecht geïsoleerde ruimtes te verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Mill PA2000WIFI3 Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Mill PA2000WIFI3 Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Mill PA2000WIFI3 Wit. 

De review over Mill PA2000WIFI3 Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.