Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Mill OIL2000WIFI3

Mill OIL2000WIFI3 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Mill OIL2000WIFI3. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Mill OIL2000WIFI3.

Specificaties Mill OIL2000WIFI3

Merk

Mill

Fabrikantcode

OIL2000WIFI3

Omschrijving van de Mill OIL2000WIFI3

De Mill OIL2000WIFI3 is de perfecte verwarming voor jouw ruime woonkamer, keuken of garage met een oppervlakte van maximaal 34 vierkante meter. Met deze innovatieve kachel kun je nu eenvoudig de temperatuur regelen via de handige app. Stel gewoon in op welke momenten van de dag je de kachel wilt inschakelen en geniet van een warme woonkamer zodra je 's ochtends uit bed stapt. Maar dat is nog niet alles! Dankzij de slimme wifi-functionaliteit kun je de kachel ook op afstand bedienen. Dus als je hem per ongeluk aan laat staan, geen zorgen! Je kunt hem gemakkelijk uitschakelen vanaf je werk, de sportschool of zelfs tijdens dat gezellige familiefeest. De Mill OIL2000WIFI3 geeft je de volledige controle over de temperatuur in jouw leefruimte. Met de gebruiksvriendelijke knoppen op het display of via de app kun je de gewenste temperatuur instellen. En dankzij de geïntegreerde thermostaat kun je erop vertrouwen dat de kachel een constante warmte in de ruimte levert. Kortom, met de Mill OIL2000WIFI3 haal je niet alleen een stijlvolle verwarming in huis, maar ook een slimme en efficiënte oplossing voor het verwarmen van jouw leefruimte.

Pluspunten
  • Je bedient de elektrische kachel met behulp van de Millheat app op je smartphone of tablet. De kachel schakelt automatisch uit als hij omvalt of oververhit raakt. Hij heeft een behoorlijk groot verwarmingsbereik van 34 vierkante meter.

Minpunten
  • Het kost vaak vijftien tot dertig minuten voordat de olie op de juiste temperatuur is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Mill OIL2000WIFI3

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Mill OIL2000WIFI3 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Mill OIL2000WIFI3. 

De review over Mill OIL2000WIFI3 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.