Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Mill MB1200DN

Mill MB1200DN Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Mill MB1200DN. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Mill MB1200DN.

Specificaties Mill MB1200DN

Merk

Mill

Fabrikantcode

MB1200DN

Omschrijving van de Mill MB1200DN

De Mill MB1200DN is de perfecte verwarmingsoplossing voor grote slaap- of studeerkamers tot 18 vierkante meter. Met zijn krachtige vermogen van 1200 watt zorgt deze glazen convectorkachel voor een aangename en gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte. Wat deze kachel echt uniek maakt, is zijn stijlvolle design en ruimtebesparende installatie. Je kunt de MB1200DN eenvoudig horizontaal aan de wand monteren, waardoor hij maar weinig ruimte inneemt. Daarnaast is de bediening slim weggewerkt op de bovenzijde, waardoor hij niet alleen mooi oogt, maar ook erg intuïtief te gebruiken is. Met 25 verschillende standen kun je de temperatuur precies naar wens aanpassen. Bovendien beschikt de kachel over een handige dag- en nachtmodus, waarmee je energie kunt besparen op momenten dat de temperatuur lager staat. Let op: als je de kachel in de badkamer wilt gebruiken, raadpleeg dan eerst de handleiding om te zien waar je deze veilig kunt plaatsen. Haal de Mill MB1200DN vandaag nog in huis en geniet van een comfortabele en energiezuinige verwarming in jouw grote slaap- of studeerkamer!

Pluspunten
  • Dankzij het ruime assortiment aan standen kun je de warmte-intensiteit naar jouw eigen voorkeur instellen. Tijdens het verwarmen maakt een convectorkachel nauwelijks geluid. Dankzij de handige kinderbeveiliging kunnen nieuwsgierige kinderen en huisdieren niet zomaar de instellingen aanpassen.

Minpunten
  • Een convectorkachel is niet zo geschikt om slecht geïsoleerde ruimtes te verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Mill MB1200DN

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Mill MB1200DN tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Mill MB1200DN. 

De review over Mill MB1200DN is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.