Mill IB900DN Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Mill IB900DN. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Mill IB900DN.

Specificaties Mill IB900DN

Merk

Mill

Fabrikantcode

IB900DN

Omschrijving van de Mill IB900DN

Met de Mill IB900DN kies je voor een elegant verwarmingsoplossing. Deze stalen convectorkachel heeft een vermogen van maar liefst 900 watt en kan ruimtes tot 14 vierkante meter verwarmen. Met 25 verschillende standen kun je de warmte tussen 5 en 30 graden instellen, precies naar jouw voorkeur. Bovendien is de kachel uitgerust met een ingebouwde thermostaat, waardoor deze automatisch uitschakelt bij te hoge temperaturen en weer inschakelt bij te lage temperaturen. De Mill IB900DN heeft nog meer handige functies. Zo beschikt de kachel over een kalibratiefunctie, waarmee je de temperatuur nauwkeurig kunt afstellen. Daarnaast is er ook een dag- en nachtmodus, zodat je de warmte-instellingen kunt aanpassen aan je dagelijkse schema. Je kunt de kachel eenvoudig horizontaal aan de wand bevestigen. Wil je de kachel in de badkamer gebruiken? Raadpleeg dan eerst de handleiding om te zien waar je de kachel veilig kunt plaatsen. Met de Mill IB900DN haal je niet alleen een efficiënte verwarmingsoplossing in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De strakke stalen behuizing en het slanke design passen perfect bij elke moderne inrichting. Geniet van een aangename warmte en een prachtig design met de Mill IB900DN convectorkachel.

Pluspunten
  • Een convectorkachel maakt bijna geen geluid tijdens het verwarmen. De ruimte kan goed op temperatuur worden gehouden dankzij de ingebouwde thermostaat. Met behulp van de timer kun je de kachel zo instellen dat hij na een bepaalde tijd stopt met verwarmen.

Minpunten
  • Een convectorkachel is minder geschikt voor het verwarmen van ruimtes met slechte isolatie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Mill IB900DN

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Mill IB900DN tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Mill IB900DN. 

De review over Mill IB900DN is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.