Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Mill GL900WIFI3 Wit

Mill GL900WIFI3 Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Mill GL900WIFI3. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Mill GL900WIFI3 Wit.

Specificaties Mill GL900WIFI3 Wit

Merk

Mill

Fabrikantcode

GL900WIFI3

Omschrijving van de Mill GL900WIFI3 Wit

Met de Mill GL900WIFI3 Wit hoef je je nooit meer zorgen te maken over een koude badkamer na het douchen. Dankzij de handige weektimer is de temperatuur altijd perfect op peil wanneer je de douche verlaat. Je kunt de weektimer moeiteloos instellen via de Millheat app, die ook nog andere handige functies biedt, zoals de wegmodus. In deze modus schakelt de kachel automatisch over naar een energiebesparende stand wanneer je het huis verlaat. Bij terugkomst zal de PA600WIFI3 weer automatisch inschakelen, zodat je altijd kunt genieten van een comfortabele temperatuur. Naast de slimme functies, beschikt de GL900WIFI3 ook over een ingebouwde thermostaat, die ervoor zorgt dat de temperatuur in de ruimte constant blijft. Zo hoef je niet constant de temperatuur handmatig aan te passen. Bovendien is de kachel eenvoudig aan de muur te bevestigen met de meegeleverde muurbeugels. Met zijn strakke ontwerp en witte kleur past de Mill GL900WIFI3 perfect in elke badkamer. Kortom, met deze slimme en stijlvolle kachel geniet je altijd van een aangename temperatuur in je badkamer, zonder gedoe.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen via de Millheat app op je smartphone of tablet. De kachel is voorzien van een eco stand, waardoor je minder energie verbruikt. Met behulp van de timer kun je de kachel instellen om na een bepaalde tijd te stoppen met verwarmen.

Minpunten
  • Een convectorverwarming is minder geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Mill GL900WIFI3 Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Mill GL900WIFI3 Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Mill GL900WIFI3 Wit. 

De review over Mill GL900WIFI3 Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.