Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Mill GL600WIFI3 Wit

Mill GL600WIFI3 Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Mill GL600WIFI3. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Mill GL600WIFI3 Wit.

Specificaties Mill GL600WIFI3 Wit

Merk

Mill

Fabrikantcode

GL600WIFI3

Omschrijving van de Mill GL600WIFI3 Wit

Met de Mill GL600WIFI3 Wit afstandsbediening kun je moeiteloos de temperatuur op afstand regelen. Zo kun je na een ontspannend bad direct een warme badkamer binnenstappen. Wil je 's ochtends vroeg al genieten van een warme badkamer? Download dan de Millheat app en stel de weektimer in. Hierdoor zal de convectiekachel net voordat je opstaat automatisch inschakelen. Met behulp van de app kun je ook de wegmodus activeren. Dit zorgt ervoor dat de kachel automatisch de temperatuur verhoogt wanneer je terugkeert van een middagje in het park. De GL600WIFI3 kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd met de meegeleverde muurbeugels. De Mill GL600WIFI3 Wit is niet zomaar een kachel, het is een slimme toevoeging aan je huis. Met de mogelijkheid om de temperatuur op afstand te regelen, biedt deze kachel ultiem gemak en comfort. Of je nu wilt genieten van een warme badkamer na het badderen of 's ochtends vroeg wilt opstaan met een aangename temperatuur, deze kachel maakt het mogelijk. Met de Millheat app kun je de weektimer instellen, zodat de kachel precies op het gewenste moment inschakelt. Daarnaast kun je met de wegmodus functie ervoor zorgen dat de temperatuur automatisch wordt verhoogd wanneer je terugkomt van buiten. De GL600WIFI3 is niet alleen functioneel, maar ook nog eens eenvoudig te installeren met de meegeleverde muur.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen met behulp van de Millheat-app op je smartphone of tablet. Er is een eco-stand beschikbaar op de kachel waarmee je minder energie verbruikt. Dankzij de timer kun je de kachel zo instellen dat hij na een bepaalde tijd stopt met verwarmen.

Minpunten
  • Een convectorkachel is niet zo geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Mill GL600WIFI3 Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Mill GL600WIFI3 Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Mill GL600WIFI3 Wit. 

De review over Mill GL600WIFI3 Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.