Mill CUS1800MECWA Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Mill CUS1800MECWA. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Mill CUS1800MECWA.

Specificaties Mill CUS1800MECWA

Merk

Mill

Fabrikantcode

CUS1800MECWA

Omschrijving van de Mill CUS1800MECWA

De Mill CUS1800MECWA is een stijlvolle toevoeging aan elke woonkamer. Met zijn trendy design en ronde randen zal deze kachel zeker niet misstaan. De aluminium voet zorgt ervoor dat de kachel als het ware zweeft boven de vloer, wat een unieke uitstraling geeft. Dankzij het compacte formaat kan de kachel gemakkelijk op elke gewenste plek worden geplaatst en is hij ook eenvoudig op te bergen wanneer hij even niet nodig is. Deze kachel beschikt over twee instellingen, namelijk 1200 en 1800 watt. Als je een kleine ruimte wilt verwarmen van ongeveer 10 vierkante meter, of als je graag energie wilt besparen, kun je de kachel op 1200 watt instellen. Voor grotere ruimtes tot 30 vierkante meter is de 1800 watt stand perfect geschikt. Daarnaast is deze kachel voorzien van een PTC verwarmingselement, waardoor de buitenkant niet extreem heet wordt. Dit maakt de kachel ook veilig voor huisdieren. Met de Mill CUS1800MECWA haal je niet alleen een effectieve verwarmingsbron in huis, maar ook een echte eyecatcher. De combinatie van het trendy design, de ronde vormen en de zwevende uitstraling maken deze kachel een ware aanwinst voor elke woonkamer. Geniet van een aangename warmte en een stijlvol interieur met deze prachtige kachel van Mill.

Pluspunten
  • De verwarming heeft een relatief groot bereik van 30 vierkante meter. Dankzij de ingebouwde thermostaat is de kamer goed op temperatuur te houden. De verwarming schakelt automatisch uit bij het omvallen en bij oververhitting.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterbestendig en daarom niet geschikt voor gebruik in de badkamer. Een ventilatorkachel produceert veel geluid tijdens het verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Mill CUS1800MECWA

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Mill CUS1800MECWA tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Mill CUS1800MECWA. 

De review over Mill CUS1800MECWA is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.