Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Mill CO2200MECMAX

Mill CO2200MECMAX Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Mill CO2200MECMAX. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Mill CO2200MECMAX.

Specificaties Mill CO2200MECMAX

Merk

Mill

Fabrikantcode

CO2200MECMAX

Omschrijving van de Mill CO2200MECMAX

De Mill CO2200MECMAX is een krachtige verwarming met een maximaal vermogen van 2.200 watt, ideaal voor het verwarmen van een grote woonkamer tot wel 30 vierkante meter. Met de handige draaiknoppen aan de zijkant kun je eenvoudig het gewenste vermogen en de gewenste temperatuur instellen. Hiermee heb je volledige controle over de warmte in de ruimte. Dankzij de handgrepen is de CO2200MECMAX gemakkelijk te verplaatsen van de ene naar de andere ruimte. Of je nu in de woonkamer wilt genieten van een comfortabele warmte tijdens een gezellige avond of de slaapkamer wilt verwarmen voordat je gaat slapen, deze kachel biedt flexibiliteit en gemak. Bovendien beschikt het apparaat over een omval- en oververhittingsbeveiliging, waardoor je altijd met een gerust hart de kachel kunt gebruiken, waar je ook bent in huis. Met de Mill CO2200MECMAX kies je voor een betrouwbare en veilige verwarmingsoplossing voor elke ruimte in huis. Geniet van een aangename warmte en creëer de perfecte sfeer in jouw interieur, terwijl je tegelijkertijd energie bespaart dankzij het efficiënte vermogen van deze kachel.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde thermostaat kan de kamer goed op temperatuur gehouden worden. De kachel schakelt automatisch uit wanneer deze omvalt of oververhit raakt. Tijdens het verwarmen maakt een convectorkachel vrijwel geen geluid.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterbestendig en daarom niet geschikt voor plaatsing in de badkamer. Een convectorkachel is minder geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Mill CO2200MECMAX

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Mill CO2200MECMAX tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Mill CO2200MECMAX. 

De review over Mill CO2200MECMAX is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.