Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Mill CO2200LEDMAX

Mill CO2200LEDMAX Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Mill CO2200LEDMAX. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Mill CO2200LEDMAX.

Specificaties Mill CO2200LEDMAX

Merk

Mill

Fabrikantcode

CO2200LEDMAX

Omschrijving van de Mill CO2200LEDMAX

De Mill CO2200LEDMAX is de perfecte verwarming om je ruime woonkamer comfortabel warm te houden, zelfs op koude winterdagen. Met een bereik van maar liefst 30 vierkante meter zorgt deze kachel ervoor dat je hele kamer gelijkmatig wordt verwarmd. Wat deze kachel echt uniek maakt, is de mogelijkheid om het wattage en de temperatuur naar wens in te stellen. Hoe hoger het wattage, hoe sneller je ruimte wordt opgewarmd. Met de handige draaiknop en het duidelijke display aan de zijkant kun je de gewenste temperatuur heel precies instellen. Zo geniet je altijd van de perfecte temperatuur in je woonkamer. De Mill CO2200LEDMAX is niet alleen geschikt voor je woonkamer, maar kan ook gemakkelijk worden verplaatst naar andere ruimtes in je huis. Dankzij de handgrepen aan de zijkant kun je de kachel eenvoudig van de ene naar de andere ruimte dragen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid, want deze kachel is voorzien van een omval- en overhittingsbeveiliging. Zo kun je met een gerust hart genieten van de warmte en gezelligheid die deze kachel biedt, waar je hem ook plaatst.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde thermostaat kan de ruimte goed op temperatuur worden gehouden. Bij omvallen en oververhitting schakelt de kachel zichzelf uit. Een convectorkachel maakt nauwelijks geluid tijdens het verwarmingsproces.

Minpunten
  • Deze verwarming is niet waterbestendig en daarom niet geschikt om in de badkamer te zetten. Een convectieverwarming is minder geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Mill CO2200LEDMAX

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Mill CO2200LEDMAX tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Mill CO2200LEDMAX. 

De review over Mill CO2200LEDMAX is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.