Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Mill AB-H2000DN

Mill AB-H2000DN Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Mill AB-H2000DN. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Mill AB-H2000DN.

Specificaties Mill AB-H2000DN

Merk

Mill

Fabrikantcode

AB-H2000DN

Omschrijving van de Mill AB-H2000DN

De Mill AB-H2000DN is de ideale verwarming voor het snel en gelijkmatig verwarmen van jouw ruimte. Dankzij de warme ventilator die warme lucht via de bovenkant blaast, wordt de warmte gelijkmatig verspreid. Met de ingebouwde thermostaat kun je zelf de gewenste temperatuur instellen. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, schakelt de kachel automatisch uit om energie te besparen. Met de handige timerfunctie kun je jouw ruimte al verwarmen voordat je thuiskomt, zodat je nooit meer in een koud huis aankomt. Bovendien heeft de kachel een dag- en nachtmodus. In de nachtmodus verlaagt de kachel de temperatuur voor een paar uur, waardoor je ook nog eens energie bespaart. Met 3 standen van 800, 1200 en 2000 watt kan de kachel ruimtes tot 28 vierkante meter verwarmen. De Mill Heat Boost Technologie zorgt voor een efficiënte warmteverdeling dankzij de gesloten structuur rondom de oliegevulde "vinnen". Met de Mill AB-H2000DN geniet je niet alleen van een warme en comfortabele ruimte, maar bespaar je ook nog eens energie. Laat je verwarmen door de efficiënte warmteverdeling en geniet van de vele handige functies die deze kachel te bieden heeft.

Pluspunten
  • De verwarming heeft een eco stand met een laag wattage en laag energieverbruik. Een verwarming op olie blijft na het uitschakelen nog een tijdje warmte afgeven, waardoor je de verwarming eerder uitzet en zo energie bespaart. De verwarming heeft een betrekkelijk groot warmtebereik van 28 vierkante meter.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterbestendig en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen. Het duurt vaak een kwartier tot een half uur voordat de olie goed op temperatuur is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Mill AB-H2000DN

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Mill AB-H2000DN tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Mill AB-H2000DN. 

De review over Mill AB-H2000DN is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.