Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Mill AB-H1500DN

Mill AB-H1500DN Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Mill AB-H1500DN. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Mill AB-H1500DN.

Specificaties Mill AB-H1500DN

Merk

Mill

Fabrikantcode

AB-H1500DN

Omschrijving van de Mill AB-H1500DN

De Mill AB-H1500DN is een snelle en gelijkmatige verwarming voor jouw ruimte. Met behulp van een warme ventilator wordt warme lucht vanaf de bovenkant de ruimte ingeblazen. Je hebt de volledige controle over de gewenste temperatuur dankzij de ingebouwde thermostaat. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, schakelt de kachel automatisch uit. Met de handige timerfunctie kun je je ruimte al verwarmen voordat je thuiskomt, zodat je nooit in een koud huis hoeft binnen te stappen. Bovendien is de kachel uitgerust met een dag- en nachtmodus. Tijdens de nachtmodus wordt de temperatuur enkele uren verlaagd, wat resulteert in energiebesparing. De kachel heeft 3 standen (600, 900 en 1500 watt) en is geschikt voor het verwarmen van ruimtes tot wel 24 vierkante meter. Met de Mill AB-H1500DN haal je niet alleen een efficiënte verwarming in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Het strakke en moderne ontwerp past perfect bij elke inrichting. Daarnaast is de kachel voorzien van een oververhittingsbeveiliging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. De kachel is gemakkelijk te verplaatsen dankzij het compacte formaat en het handvat aan de achterkant. Zo kun je de warmte precies daar brengen waar je het nodig hebt. Of je nu wilt genieten van een.

Pluspunten
  • Als een oliekachel eenmaal op temperatuur is, blijft deze voor lange tijd warm. De kachel schakelt automatisch uit als de temperatuur te hoog wordt. Dankzij de ventilatiefunctie wordt de warme lucht snel door de ruimte verspreid.

Minpunten
  • Vaak duurt het een kwartier tot een half uur voordat de olie goed op temperatuur is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Mill AB-H1500DN

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Mill AB-H1500DN tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Mill AB-H1500DN. 

De review over Mill AB-H1500DN is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.