Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit

Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 11806040. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit.

Specificaties Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit

Merk

Miele

Fabrikantcode

11806040

Omschrijving van de Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit

Met de Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit haal je een complete stofzuigerset in huis, inclusief handige mondstukken en een extra accu. Deze veelzijdige stofzuiger is perfect voor huishoudens met huisdieren, dankzij de mini turboborstel die moeiteloos dierenharen verwijdert. Bovendien kun je met de extra accu de gebruiksduur van de stofzuiger verlengen van 60 naar maar liefst 120 minuten. Deze stofzuiger is niet alleen ideaal voor het schoonmaken van vloeren, maar ook voor het opzuigen van kruimels rondom de eettafel. Met de geïntegreerde kruimeldief kun je snel en eenvoudig kleine rommeltjes verwijderen. Daarnaast is de flexibele kierenzuigmond perfect voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken. Heb je last van hardnekkig vuil in je tapijt? Dan kun je eenvoudig de turbo zuigmond aan de stofzuiger bevestigen om zelfs het meest lastige stof te verwijderen. Na gebruik kun je de opvangbak met slechts één klik legen en de stofzuiger gemakkelijk opbergen aan de wandoplader. Met de Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit wordt stofzuigen een eenvoudige en efficiënte taak.

Pluspunten
  • Doordat je een extra accu ontvangt, kan je de gebruiksduur van 60 minuten verlengen naar 120 minuten, zodat je de klus ononderbroken kunt afmaken. De stofzuiger maakt gebruik van een Hygiene Lifetime-filter dat 99,99% van de stofdeeltjes opvangt. Binnen slechts 4 uur is de steelstofzuiger weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger veroorzaakt zeer veel lawaai met een geluid van 77 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit. 

De review over Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals