Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Miele Triflex HX2 Lotuswit

Miele Triflex HX2 Lotuswit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 11805990. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Triflex HX2 Lotuswit.

Specificaties Miele Triflex HX2 Lotuswit

Merk

Miele

Fabrikantcode

11805990

Omschrijving van de Miele Triflex HX2 Lotuswit

Met de Miele Triflex HX2 Lotuswit wordt elke kamer een allergievriendelijke zone, dankzij de krachtige HEPA 15-filter die tot 99,99% van kleine stofdeeltjes opneemt. Deze steelstofzuiger is niet alleen geschikt voor het schoonmaken van grote oppervlakken, maar heeft ook een indrukwekkende accuduur van 60 minuten. Dit betekent dat je na het stofzuigen van de woonkamer direct door kunt gaan naar andere kamers in huis. Bovendien beschikt de stofzuiger over een handige geïntegreerde kruimeldief, waardoor het opzuigen van kruimels rondom de eettafel een fluitje van een cent is. De Miele Triflex HX2 Lotuswit is ontworpen met gebruikersgemak in gedachten. De flexibele kierenzuigmond maakt het eenvoudig om moeilijk bereikbare plekken te stofzuigen, terwijl de turbo zuigmond ideaal is voor het verwijderen van hardnekkig vuil zoals dierenharen. Na gebruik is het legen van de opvangbak een kwestie van één klik en de stofzuiger kan vervolgens netjes worden opgeborgen aan de wandoplader. Dankzij het witte design met een vleugje lotuswit is de Miele Triflex HX2 niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Kortom, met deze steelstofzuiger wordt schoonmaken een fluitje van een cent en zorg je voor een allergievrije omgeving in elke kamer van het huis.

Pluspunten
  • De stofzuiger maakt gebruik van een HEPA 15-filter, waardoor het filter kleine stofdeeltjes tot 99,99% opvangt. Binnen slechts 4 uur is de steelstofzuiger weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Zeer veelzijdig in gebruik dankzij de afneembare kruimelzuiger van de steel.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger produceert een zeer luid geluid van 77 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Triflex HX2 Lotuswit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Triflex HX2 Lotuswit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Triflex HX2 Lotuswit. 

De review over Miele Triflex HX2 Lotuswit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals