Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Miele Triflex HX2 Flash Lotuswit

Miele Triflex HX2 Flash Lotuswit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 12181440. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Triflex HX2 Flash Lotuswit.

Specificaties Miele Triflex HX2 Flash Lotuswit

Merk

Miele

Fabrikantcode

12181440

Omschrijving van de Miele Triflex HX2 Flash Lotuswit

Met de Miele Triflex HX2 Flash Lotuswit haal je een revolutionaire draadloze steelstofzuiger in huis die je maximale bewegingsvrijheid biedt. Deze stofzuiger heeft een indrukwekkende accuduur van maar liefst 60 minuten, zodat je moeiteloos je hele huis kunt stofzuigen zonder onderbrekingen. Maar dat is nog niet alles! Deze stofzuiger is uitgerust met een handige geïntegreerde kruimeldief, waardoor je met één klik alle accessoires kunt bevestigen. Dankzij de slimme led-verlichting op de combizuigmond is geen enkel stofje veilig. Zelfs in donkere hoeken en onder meubels zie je precies waar het stof en vuil zich bevinden. Met de speciale kierenzuigmond kun je zelfs de smalste kieren grondig reinigen, terwijl je met de meegeleverde meubelzuigmond je meubels weer helemaal stofvrij kunt maken. En wanneer het stofreservoir vol is, is het legen ervan een fluitje van een cent. Je draait eenvoudigweg het reservoir open en kunt het stof gemakkelijk in de prullenbak legen. Bovendien hoef je niet lang te wachten voordat je weer aan de slag kunt, want na slechts 4 uur is de Miele Triflex HX2 Flash Lotuswit volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Met zijn stijlvolle lotuswitte design is deze stofzuiger een ware eyecatcher in je interieur. Haal nu de Miele Triflex HX2 Flash Lotuswit.

Pluspunten
  • De stofzuiger is veelzijdig in gebruik doordat je de kruimelzuiger gemakkelijk van de steel kunt loskoppelen. De vloerzuigmond met led-verlichting verbetert het zicht op donkere plekken zoals onder de bank en onder je bed. Met de zachte afstofborstel kun je delicate meubels zoals je glazen salontafel, houten wandplank of televisie afnemen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger is een van de luidste stofzuigers, met een geluidsniveau van 77 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Triflex HX2 Flash Lotuswit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Triflex HX2 Flash Lotuswit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Triflex HX2 Flash Lotuswit. 

De review over Miele Triflex HX2 Flash Lotuswit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals