Search
Close this search box.
  1. Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart

Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 11806000. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart.

Specificaties Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart

Merk

Miele

Fabrikantcode

11806000

Omschrijving van de Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart

Met de Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart maak je moeiteloos komaf met huisdierharen. Deze stofzuiger wordt geleverd met een mini turboborstel, waardoor je gemakkelijk de haren van je harige vriendjes kunt verwijderen. Bovendien is deze stofzuiger uitgerust met een HEPA 15-filter, dat tot wel 99,99 procent van de kleine stofdeeltjes opneemt. Zo creëer je een allergievriendelijke omgeving in elke kamer van je huis. Deze steelstofzuiger is niet alleen geschikt voor het opzuigen van dierenharen, maar ook voor grotere schoonmaakklussen. Dankzij de lange accuduur van 60 minuten kun je zonder onderbrekingen schoonmaken. Hierdoor kun je na de woonkamer ook meteen andere kamers in het huis stofzuigen. Daarnaast kun je de stofzuiger ook gebruiken om kruimels rondom de eettafel op te zuigen, dankzij de handige geïntegreerde kruimeldief. De led-verlichting op de combizuigmond zorgt ervoor dat je zelfs onder meubels en in donkere hoeken goed zicht hebt op het vuil. Na gebruik kun je de opvangbak eenvoudig legen met slechts één klik. En wanneer je klaar bent, kun je de stofzuiger netjes opbergen aan de wandoplader.

Pluspunten
  • Je kunt dierenharen extra eenvoudig van je bank en ander gestoffeerd meubilair verwijderen met behulp van de mini turboborstel. De stofzuiger maakt gebruik van een HEPA 15-filter, wat betekent dat de filter kleine stofdeeltjes tot 99,99% opvangt. De vloerzuigmond heeft led-verlichting, wat zorgt voor beter zicht op donkere plekken zoals onder de bank en onder je bed.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger produceert een geluid van 77 decibel en maakt dus behoorlijk wat lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart. 

De review over Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals