Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs

Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 11805980. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs.

Specificaties Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs

Merk

Miele

Fabrikantcode

11805980

Omschrijving van de Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs

Met de Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs haal je niet alleen een stijlvolle, maar ook een zeer veelzijdige stofzuiger in huis. De meegeleverde zachte afstofborstel zorgt ervoor dat je zelfs de meest delicate meubels veilig kunt afstoffen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over een beperkte accuduur, want deze stofzuiger heeft een indrukwekkende batterijduur van een uur. Hierdoor kun je niet alleen de woonkamer, maar ook de keuken en slaapkamer moeiteloos schoonmaken op een volle accu. Met de geïntegreerde kruimeldief en meubelzuigmond kun je ook gemakkelijk kruimels op en rondom de eettafel opruimen. En dankzij de flexibele kierenzuigmond kun je zelfs de moeilijk bereikbare plekken, zoals plinten, zonder enige moeite schoonmaken, zonder dat je hiervoor hoeft te bukken. Het leegmaken van de opvangbak is ook een fluitje van een cent dankzij het handige kliksysteem, dat bovendien zorgt voor een hygiënische ervaring. En wanneer je klaar bent met schoonmaken, kun je de steelstofzuiger netjes en georganiseerd opbergen in de wandoplader, zodat hij altijd klaar is voor gebruik. Met de Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs wordt schoonmaken een fluitje van een cent. Of je nu een groot schoonmaakproject.

Pluspunten
  • Je neemt kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel of televisie af met de zachte afstofborstel. In slechts 4 uur is de accu van de steelstofzuiger weer opgeladen en klaar voor gebruik. Zeer veelzijdig in gebruik dankzij de kruimelzuiger die je loskoppelt van de steel. Je gebruikt de zachte afstofborstel om kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel of televisie af te nemen. Na slechts 4 uur is de batterij van de steelstofzuiger weer opgeladen en klaar voor gebruik. Het is zeer veelzijdig in gebruik dankzij de kruimelzuiger die je losmaakt van de steel.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger produceert een zeer luid geluid van 80 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs. 

De review over Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals