Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs

Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 12139120. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs.

Specificaties Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs

Merk

Miele

Fabrikantcode

12139120

Omschrijving van de Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs

Met de Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs geniet je van optimale bewegingsvrijheid tijdens het stofzuigen. Deze veelzijdige stofzuiger is voorzien van een combiborstel die geschikt is voor alle soorten vloeren, waardoor je moeiteloos elke ruimte in je huis kunt reinigen. Maar dat is nog niet alles, want deze handige stofzuiger kan ook op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt de motor namelijk op drie verschillende plekken plaatsen: als kruimeldief, aan de onderkant en aan de bovenkant. Op deze manier kun je de steelstofzuiger zelfs gebruiken om die vervelende spinnenwebben aan je plafond te verwijderen. Met een indrukwekkende accuduur van 60 minuten op de laagste stand, kun je met gemak je hele huis stofvrij maken. En als je tapijten of vloerkleden hebt, kun je eenvoudig overschakelen naar de hoogste stand voor een grondige reiniging. Het stof wordt verzameld in het handige stofreservoir, dat eenvoudig te legen is zodra het vol is. Het is belangrijk om dit op tijd te doen, zodat je altijd kunt genieten van optimale zuigkracht. Met de Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs wordt stofzuigen een fluitje van een cent. Dankzij de verschillende opzetstukken en de flexibele bewegingsvrijheid kun je elke hoek en kier van je huis bereiken. Geniet van een schone en frisse leef.

Pluspunten
  • Je zuigt ook hoogpolig tapijt en verwijdert moeiteloos dierenharen met de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond. Je neemt kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel, houten wandplank of televisie af met de zachte afstofborstel. Binnen slechts 4 uur is de steelstofzuiger weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort tot de luidste stofzuigers met een geluidsniveau van 80 decibel. Deze stofzuiger heeft een minder krachtige zuigkracht dan de modellen van Miele Triflex HX2.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs. 

De review over Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals