Miele Parketborstel SBB 400-3 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 7101160. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Parketborstel SBB 400-3.

Specificaties Miele Parketborstel SBB 400-3

Merk

Miele

Fabrikantcode

7101160

Omschrijving van de Miele Parketborstel SBB 400-3

Met de Miele Parketborstel SBB 400-3 wordt het schoonmaken van je houten vloer een fluitje van een cent. Deze extra grote borstel heeft een breedte van maar liefst 41 cm, waardoor je in slechts een paar bewegingen je hele vloer kunt stofzuigen. Dit maakt de borstel vooral ideaal voor grote oppervlakken, zodat je snel klaar bent en meer tijd overhoudt voor andere dingen. Het draai- en kantelgewricht van de Miele Parketborstel SBB 400-3 zorgt ervoor dat je moeiteloos bochten kunt maken tijdens het stofzuigen. Geen gedoe meer met het manoeuvreren van je stofzuiger, maar gewoon soepel en vloeiend over je vloer bewegen. Daarnaast is deze borstel geschikt voor alle stofzuigers van Miele. Of je nu een oud model hebt of een gloednieuwe, je kunt deze parketborstel probleemloos gebruiken. Met de Miele Parketborstel SBB 400-3 haal je niet alleen een praktisch, maar ook een duurzaam product in huis. Deze borstel is speciaal ontworpen voor het reinigen van parketvloeren en zorgt ervoor dat je vloer optimaal beschermd blijft. Dankzij de zachte haren wordt er geen krassen of beschadigingen veroorzaakt, terwijl het vuil en stof grondig worden verwijderd. Zo geniet je niet alleen van een schone vloer, maar ook van een langere levensduur van je parket. Voeg de.

Pluspunten
  • Omdat de borstel extra breed is, ben je snel klaar met het stofzuigen van grote oppervlakken.

Minpunten
  • De grootte van de borstel kan een probleem zijn als je veel smalle hoekjes moet stofzuigen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Parketborstel SBB 400-3

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Parketborstel SBB 400-3 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Parketborstel SBB 400-3. 

De review over Miele Parketborstel SBB 400-3 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals