Search
Close this search box.
  1. Miele Luxe zuigmond SBD 365-3 AllTeQ Eco

Miele Luxe zuigmond SBD 365-3 AllTeQ Eco Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 11607410. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Luxe zuigmond SBD 365-3 AllTeQ Eco.

Specificaties Miele Luxe zuigmond SBD 365-3 AllTeQ Eco

Merk

Miele

Fabrikantcode

11607410

Omschrijving van de Miele Luxe zuigmond SBD 365-3 AllTeQ Eco

De Miele Luxe zuigmond SBD 365-3 AllTeQ Eco is een hoogwaardige accessoire voor jouw Miele stofzuiger. Speciaal ontworpen om energie te besparen, is deze zuigmond geschikt voor alle Miele sledestofzuigers met een wattage van maximaal 1000 watt. Met deze zuigmond hoef je je geen zorgen te maken over het beschadigen van je vloer, want hij is voorzien van uitschuifbare borstels en rubberen loopwieltjes die zachtjes over harde vloeren glijden. Naast het reinigen van harde vloeren, is deze zuigmond ook perfect voor tapijten en het verwijderen van dierenharen. Dankzij de brede draadopnemers aan de onderkant van de borstel worden haren moeiteloos opgepakt, waardoor je vloer in een mum van tijd schoon is. Bovendien heeft de zuigmond een draaibare zuigmondrand, waardoor hij zich automatisch aanpast aan de weerstand van verschillende soorten vloeren. Met de Miele Luxe zuigmond SBD 365-3 AllTeQ Eco haal je een veelzijdig en efficiënt schoonmaakhulpmiddel in huis. Bespaar energie en geniet van een grondige reiniging van al je vloeren, of het nu gaat om harde vloeren, tapijten of dierenharen. Met deze zuigmond wordt stofzuigen een moeiteloze en effectieve taak.

Pluspunten
  • Unknown
Minpunten
  • Unknown
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Luxe zuigmond SBD 365-3 AllTeQ Eco

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Luxe zuigmond SBD 365-3 AllTeQ Eco tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Luxe zuigmond SBD 365-3 AllTeQ Eco. 

De review over Miele Luxe zuigmond SBD 365-3 AllTeQ Eco is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals