Search
Close this search box.
  1. Miele Luxe zuigmond SBD 365-3 AllTeQ

Miele Luxe zuigmond SBD 365-3 AllTeQ Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 11805640. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Luxe zuigmond SBD 365-3 AllTeQ.

Specificaties Miele Luxe zuigmond SBD 365-3 AllTeQ

Merk

Miele

Fabrikantcode

11805640

Omschrijving van de Miele Luxe zuigmond SBD 365-3 AllTeQ

De Miele Luxe zuigmond SBD 365-3 AllTeQ is een must-have accessoire voor alle Miele sledestofzuigers met een vermogen vanaf 1000 watt. Met deze universele combizuigmond wordt stofzuigen een fluitje van een cent. Dankzij de uitschuifbare borstel en de rubberen loopwieltjes is deze zuigmond perfect geschikt voor harde vloeren. Maar ook tapijt en dierenharen zijn geen probleem voor deze veelzijdige zuigmond. De brede draadopnemers aan de onderkant van de borstel zorgen ervoor dat haren moeiteloos worden opgepakt. Geen gedoe meer met vervelende haren die aan de borstel blijven hangen. Bovendien heeft deze zuigmond een draaibare zuigmondrand, waardoor hij zichzelf aanpast aan de weerstand van het soort vloer. Hierdoor bent u verzekerd van een optimale zuigkracht en een grondige reiniging, ongeacht het type vloer dat u heeft. Met de Miele Luxe zuigmond SBD 365-3 AllTeQ wordt stofzuigen niet alleen gemakkelijker, maar ook efficiënter. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en het doordachte ontwerp bent u verzekerd van een duurzaam en betrouwbaar product. Investeer in deze innovatieve zuigmond en geniet van een schoon en fris huis, elke keer weer.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Luxe zuigmond SBD 365-3 AllTeQ

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Luxe zuigmond SBD 365-3 AllTeQ tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Luxe zuigmond SBD 365-3 AllTeQ. 

De review over Miele Luxe zuigmond SBD 365-3 AllTeQ is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals