Miele GN HyClean 3D (4 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 9917730. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele GN HyClean 3D (4 stuks).

Specificaties Miele GN HyClean 3D (4 stuks)

Merk

Miele

Fabrikantcode

9917730

Omschrijving van de Miele GN HyClean 3D (4 stuks)

De Miele GN HyClean 3D stofzuigerzakken zijn de perfecte keuze voor een grondige en hygiënische reiniging van jouw huis. Deze stofzuigerzakken zijn vervaardigd uit hoogwaardig synthetisch materiaal met maar liefst 9 lagen. Hierdoor ben je er zeker van dat zelfs de kleinste stofdeeltjes worden opgevangen en niet kunnen ontsnappen. Deze stofzuigerzakken zijn voorzien van een innovatieve HyClose stofafsluiting. Deze sluit automatisch wanneer je de stofzak loskoppelt van de stofzuiger, waardoor je de zak gemakkelijk en hygiënisch kunt vervangen. Geen gedoe met stofjes die tijdens het vervangen ontsnappen! In de verpakking vind je maar liefst 4 stofzuigerzakken, 1 motorfilter en 1 microfilter. Zo ben je meteen voorzien van alles wat je nodig hebt voor een optimale reiniging. Deze stofzuigerzakken zijn geschikt voor alle Miele stofzuigers met stofzak, met uitzondering van de Miele Compact C1, Miele Compact C2 en Miele Compact C3 serie. Met de Miele GN HyClean 3D stofzuigerzakken ben je verzekerd van een grondige en hygiënische reiniging van jouw huis. Maak jouw stofzuigerervaring compleet met deze hoogwaardige stofzuigerzakken van Miele.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele GN HyClean 3D (4 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele GN HyClean 3D (4 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele GN HyClean 3D (4 stuks). 

De review over Miele GN HyClean 3D (4 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals