Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit

Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 12031660. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit.

Specificaties Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit

Merk

Miele

Fabrikantcode

12031660

Omschrijving van de Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit

Met de Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit hoef je je geen zorgen meer te maken over geluidsoverlast. Deze stofzuiger heeft namelijk een geluidsniveau van slechts 64 decibel, wat stiller is dan de meeste Miele stofzuigers. Daarnaast wordt de stofzuiger geleverd met een handige combiborstel die geschikt is voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Met een simpele voetbeweging schakel je moeiteloos tussen tegels en je vloerkleed. De Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit beschikt over 6 verschillende zuigkrachtstanden, zodat je altijd de juiste zuigkracht kunt kiezen voor het beste resultaat. Met de meegeleverde meubelzuigmond maak je ook je bank stof- en kruimelvrij. Je kunt de zuigstand aanpassen om zelfs de kleinste kruimels tussen de kieren van je meubels op te kunnen zuigen. Bovendien zijn alle accessoires handig opgeborgen onder de kap van de stofzuiger, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt tijdens het stofzuigen. Met de Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit geniet je van een stille en efficiënte stofzuigervaring. Dankzij het lage geluidsniveau en de veelzijdige zuigkrachtstanden kun je moeiteloos elke ruimte in je huis schoonmaken, zonder anderen te storen. De combiborstel en meubelzuigmond maken het stofzuigen van verschillende oppervlakken en meubels een eenvoud.

Pluspunten
  • Deze stofzuiger is veel stiller dan de meeste stofzuigers, met een geluidsniveau van 64 decibel. Met de combiborstel kun je laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen. De kleine accessoires zijn te vinden onder de kap van de stofzuiger, dus je hebt ze altijd bij de hand tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Je ontvangt zowel geen parket- als turboborstel, waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het schoonmaken van harde, kwetsbare vloeren, hoogpolig tapijt en dierenharen. Met een gewicht van 7,2 kilo is deze stofzuiger vrij zwaar, waardoor je hem minder gemakkelijk de trap op en af kunt tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit. 

De review over Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals