Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs

Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 12031790. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs.

Specificaties Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs

Merk

Miele

Fabrikantcode

12031790

Omschrijving van de Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs

Met de Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs stofzuiger ben je verzekerd van een grondige reiniging van zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Met de handige combiborstel, die eenvoudig bediend kan worden met je voet, schakel je moeiteloos tussen verschillende vloeroppervlakken. Geen gedoe meer met bukken tijdens het stofzuigen! Deze stofzuiger beschikt over maar liefst 6 verschillende zuigkrachtstanden, zodat je altijd de perfecte zuigkracht kunt instellen voor elke schoonmaakklus. De handige accessoires kunnen tijdens het stofzuigen eenvoudig bevestigd worden aan de steel, die handig verstopt zitten onder de kap van de stofzuiger. Zo heb je ze altijd binnen handbereik en kun je snel schakelen tussen verschillende opzetstukken. Naast de combiborstel wordt de Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs geleverd met een kierenzuigmond, ideaal voor het reinigen van lastige hoekjes en kiertjes in je huis. Maar deze stofzuiger biedt meer dan alleen een grondige reiniging van je vloeren. Met de zachte afstofborstel kun je ook eenvoudig je kwetsbare meubels afstoffen, zonder risico op beschadigingen. Zo blijft niet alleen je vloer, maar ook je hele interieur stofvrij en in topconditie!

Pluspunten
  • Je gebruikt de combiborstel om laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren te stofzuigen. De kleine accessoires bevinden zich onder de kap van de stofzuiger, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken. Je gebruikt de zachte afstofborstel om kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel of televisie af te nemen.

Minpunten
  • Je krijgt geen parket- en turboborstel, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het reinigen van harde, gevoelige vloeren, hoogpolig tapijt en dierenharen. Deze stofzuiger produceert met een geluidsniveau van 78 decibel veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs. 

De review over Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals