Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw

Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 12031680. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw.

Specificaties Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw

Merk

Miele

Fabrikantcode

12031680

Omschrijving van de Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw

Met de Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw stofzuig je moeiteloos je kwetsbare houten vloeren zonder enige beschadiging. De parketborstel is voorzien van zacht natuurhaar, wat ervoor zorgt dat krassen en beschadigingen worden voorkomen. Maar dat is nog niet alles! Deze veelzijdige stofzuiger is ook geschikt voor niet-kwetsbare harde vloeren en laagpolig tapijt. Met een simpele voetbeweging verwissel je de parketborstel voor de combiborstel, zodat je gemakkelijk kunt schakelen tussen verschillende vloertypen. Naast de parketborstel en combiborstel, bevat deze stofzuiger ook een kierenzuigmond, een meubelzuigmond en een zachte afstofborstel. Met deze handige accessoires kun je gemakkelijk al het stof en vuil verwijderen, zelfs op moeilijk bereikbare plekken zoals kieren en tussen meubels. Geen zorgen meer over krassen op je glazen salontafel of televisie, want met de zachte afstofborstel kun je deze oppervlakken veilig afstoffen. Daarnaast is het snoer van deze stofzuiger een echte tijdbespaarder. Met slechts één druk op de knop rolt het snoer zichzelf automatisch op na het stofzuigen. Geen gedoe meer met het handmatig oprollen van het snoer, waardoor je kostbare tijd bespaart. Kortom, de Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblau.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde parketborstel kan je houten en andere delicate vloeren stofzuigen zonder krassen achter te laten. Met de combiborstel kan je zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen. De kleine accessoires zijn te vinden onder de kap van de stofzuiger, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Je krijgt geen turboborstel bij deze stofzuiger, waardoor hij niet geschikt is voor het reinigen van hoogpolig tapijt en dierenharen. De geluidsniveau van deze stofzuiger is 75 decibel en daarmee erg luid.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw. 

De review over Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals