Search
Close this search box.
  1. Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs

Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 12031700. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs.

Specificaties Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs

Merk

Miele

Fabrikantcode

12031700

Omschrijving van de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs

Met de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs stofzuiger wordt stofzuigen een comfortabele ervaring als nooit tevoren. Dankzij het ergonomische handvat kun je deze stofzuiger eenvoudig bedienen. Je past de zuigkracht aan en zet zelfs de stofzuiger aan en uit, allemaal met één handbeweging. Dit is niet alleen erg prettig voor je rug, maar betekent ook dat je niet meer hoeft te bukken. Daarnaast kun je met je voet de combiborstel eenvoudig omschakelen naar een andere stand. Hiermee kun je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt of vloerkleden moeiteloos stofzuigen. De accessoires van deze stofzuiger zijn handig opgeborgen onder de kap. Zo vind je hier de zachte afstofborstel, waarmee je gemakkelijk je plinten en kwetsbare meubels stofvrij kunt maken. Daarnaast kun je de meubel- en kierenzuigmond eenvoudig op de stofzuiger klikken. Hiermee kun je zelfs de smalste kieren onder en tussen je meubels bereiken voor een grondige reiniging. De Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs stofzuiger biedt dus niet alleen ultiem comfort, maar ook veelzijdigheid en efficiëntie.

Pluspunten
  • Je bedient deze stofzuiger makkelijk met het handvat, dus hoef je niet te bukken. Je kunt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen met de meegeleverde combiborstel. De kleine accessoires zijn te vinden onder de kap van de stofzuiger, waardoor je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt met een geluidsniveau van 73 decibel behoorlijk veel lawaai. Deze stofzuiger is vrij zwaar met een gewicht van 7,5 kilo, waardoor je hem minder makkelijk de trap op en af tilt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs. 

De review over Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals