Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood

Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 12031690. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood.

Specificaties Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood

Merk

Miele

Fabrikantcode

12031690

Omschrijving van de Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood

Met de Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood wordt het verwijderen van vastzittende dierenharen in de zuigmond van je stofzuiger een fluitje van een cent. Dankzij de draaiende haren in de turboborstel raken de haren niet in de knoop, waardoor je probleemloos kunt stofzuigen. Deze stofzuiger is zelfs geschikt voor hoogpolig tapijt, waarbij de haren diep doordringen in de vezels en grondig worden gereinigd. Naast het schoonmaken van hoogpolig tapijt, kun je de turboborstel eenvoudig verwisselen voor de combiborstel als je harde vloeren of vloerkleden hebt. Met een simpele voetbeweging schakel je moeiteloos tussen harde en zachte vloeren. De handige accessoires van de stofzuiger zijn handig opgeborgen onder de kap, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Met de meubelzuigmond kun je ook je meubels grondig reinigen en stof- en haarvrij maken. Voor het afstoffen van kwetsbaar meubilair kun je beter gebruik maken van de zachte afstofborstel, zodat je zonder zorgen kunt schoonmaken. Met de Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood wordt het huishouden een stuk gemakkelijker en effectiever. Dankzij de krachtige zuigkracht en de speciale borstels ben je verzekerd van een grondige reiniging van zowel harde vloeren als tapijt. Daarnaast zorgen.

Pluspunten
  • Met de turboborstel verwijder je moeiteloos dierenharen en stofzuig je hoogpolig tapijt dankzij de ronddraaiende borstelharen. Met de meegeleverde combiborstel stofzuig je zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren. Onder de kap van de stofzuiger vind je de kleine accessoires, zo heb je ze altijd bij de hand tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Je krijgt geen parketborstel, waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het schoonmaken van houten en andere harde, kwetsbare vloeren. Deze stofzuiger is erg luid met een geluidsniveau van 76 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood. 

De review over Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals