Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 12031620. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart.

Specificaties Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart

Merk

Miele

Fabrikantcode

12031620

Omschrijving van de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart

Met de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart stofzuiger hoef je je geen zorgen meer te maken over het reinigen van harde vloeren en laagpolig tapijt. Deze stofzuiger is speciaal ontworpen om jouw schoonmaakroutine te vergemakkelijken en te verbeteren. Met de meegeleverde combiborstel kan je moeiteloos schakelen tussen verschillende oppervlakken. Het beste van alles is dat je de combiborstel gemakkelijk kunt bedienen met je voet, waardoor je niet hoeft te bukken tijdens het stofzuigen. Naast het gebruiksgemak beschikt deze stofzuiger over 6 verschillende zuigkrachtstanden, zodat je altijd de juiste zuigkracht kunt kiezen voor elke schoonmaaktaak. De accessoires van deze stofzuiger bevinden zich handig onder de kap, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt. Met slechts één klik bevestig je de accessoires eenvoudig aan de slang tijdens het stofzuigen. Of je nu kleine hoeken en kieren wilt schoonmaken met de kierenzuigmond of je tv en andere kwetsbare meubels wilt afstoffen met de zachte afstofborstel, deze stofzuiger zorgt ervoor dat je elke schoonmaakuitdaging aankunt zonder enige schade te veroorzaken. Met de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart stofzuiger geniet je van een ongeëvenaarde schoonmaakervaring. Dankzij zijn krachtige prestaties en hoogwaardige technologieën ben je.

Pluspunten
  • Je zuigt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren met de combiborstel die meegeleverd wordt. De kleine accessoires zijn te vinden onder de kap van de stofzuiger, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken. Je maakt kwetsbare meubels, zoals je glazen salontafel of televisie, schoon met de zachte afstofborstel.

Minpunten
  • Deze stofzuiger is erg luid met een geluidsniveau van 76 decibel. Deze stofzuiger is vrij zwaar met een gewicht van 7,4 kilo, waardoor je hem minder makkelijk de trap op en af tilt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart. 

De review over Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals