Search
Close this search box.
  1. Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw

Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 12031800. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw.

Specificaties Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw

Merk

Miele

Fabrikantcode

12031800

Omschrijving van de Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw

Als je last hebt van allergieën voor stof en vaak moet niezen, dan is de Miele Complete C3 PowerLine Allergy Techblauw de perfecte stofzuiger voor jou. Dankzij het speciale HEPA 13-filter heb je minder last van fijne stofdeeltjes, pollen en andere allergenen. De uitgeblazen lucht blijft namelijk schoon, wat zorgt voor minder irritatie aan de luchtwegen. Maar dat is niet alles! Deze stofzuiger heeft ook een ergonomisch handvat op de steel. Hierdoor kun je de stofzuiger moeiteloos door de ruimte bewegen en scherpe bochten maken. De Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw wordt geleverd met een combiborstel, die geschikt is voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Daarnaast zijn de accessoires van de stofzuiger altijd binnen handbereik tijdens het schoonmaken. Je hoeft alleen de kap van de stofzuiger te openen en daar vind je alle benodigdheden. Met deze stofzuiger wordt schoonmaken een fluitje van een cent en kun je genieten van een schone en allergievrije omgeving.

Pluspunten
  • Dankzij het HEPA 13-filter is het zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. De kleine accessoires zijn te vinden onder de kap van de stofzuiger, zodat je ze tijdens het schoonmaken altijd bij de hand hebt. Met de meegeleverde combiborstel kun je zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert een geluidsniveau van 73 decibel, wat erg luid is. De stofzuiger wordt geleverd zonder parketborstel, waardoor hij niet geschikt is voor het stofzuigen van houten en andere harde, kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw. 

De review over Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals