Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Miele Complete C3 Allergy PowerLine Lotuswit

Miele Complete C3 Allergy PowerLine Lotuswit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 12031670. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Complete C3 Allergy PowerLine Lotuswit.

Specificaties Miele Complete C3 Allergy PowerLine Lotuswit

Merk

Miele

Fabrikantcode

12031670

Omschrijving van de Miele Complete C3 Allergy PowerLine Lotuswit

Als je last hebt van allergieën en regelmatig moet niezen, dan is de Miele Complete C3 PowerLine Allergy Lotuswit stofzuiger perfect voor jou. Dankzij het speciale filter heb je minder last van fijne stofdeeltjes, pollen en andere allergenen. De uitgeblazen lucht van de stofzuiger blijft namelijk schoon, wat zorgt voor minder irritatie aan je luchtwegen. Bovendien is de stofzuigerstang voorzien van een ergonomisch handvat, waardoor je de stofzuiger moeiteloos door de ruimte kunt bewegen en gemakkelijk scherpe bochten kunt maken. Deze stofzuiger wordt geleverd met een combiborstel die geschikt is voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Daarnaast zijn de accessoires van de stofzuiger altijd binnen handbereik tijdens het schoonmaken. Je hoeft alleen maar onder de kap van de stofzuiger te kijken en daar vind je ze. Met de Miele Complete C3 PowerLine Allergy Lotuswit stofzuiger wordt stofzuigen een eenvoudige en efficiënte taak, zodat jij kunt genieten van een schone en gezonde leefomgeving.

Pluspunten
  • Dankzij het HEPA 13-filter is het zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. De kleine accessoires zijn te vinden onder de kap van de stofzuiger, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken. Met de combiborstel stofzuig je laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt met een geluidsniveau van 73 decibel veel lawaai. Je krijgt geen parketborstel, waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het stofzuigen van houten en andere harde, kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Complete C3 Allergy PowerLine Lotuswit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Complete C3 Allergy PowerLine Lotuswit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Complete C3 Allergy PowerLine Lotuswit. 

De review over Miele Complete C3 Allergy PowerLine Lotuswit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals