Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel

Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 12132650. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel.

Specificaties Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel

Merk

Miele

Fabrikantcode

12132650

Omschrijving van de Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel

Met de Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel haal je een krachtige stofzuiger in huis die perfect geschikt is voor harde, niet-kwetsbare vloeren en laagpolig tapijt. Met een simpele voetbeweging schakel je tijdens het stofzuigen moeiteloos over van een harde vloer naar je vloerkleed. Op deze manier kan je de zuigkracht optimaal benutten voor verschillende soorten vloeren. Deze stofzuiger is uitgerust met een snoer van maar liefst 8,5 meter lang, waardoor je moeiteloos grote oppervlaktes kunt bereiken. De praktische opbergmogelijkheden van deze stofzuiger maken het een ideale keuze. Onder de kap vind je handige accessoires, zoals een zachte afstofborstel, een kierenzuigmond en een meubelzuigmond. Met de zachte afstofborstel kan je moeiteloos je kwetsbare meubels stofvrij maken, terwijl de kierenzuigmond ideaal is voor het reinigen van smalle kieren en plinten in je huis. De meubelzuigmond is perfect voor het ontdoen van stof op beklede meubels of autobekleding. Het stof wordt efficiënt verzameld in de stofzuigerzak, die eenvoudig kan worden weggegooid wanneer deze vol is. Met de Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel haal je niet alleen een betrouwbare en krachtige stofzuiger in huis, maar ook een geavanceerd en gebruiksvriendelijk app.

Pluspunten
  • Je gebruikt de bijgevoegde combiborstel om zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren te stofzuigen. Met de zachte afstofborstel neem je delicate meubels zoals je glazen salontafel of televisie af. Je vindt de kleine accessoires onder de kap van de stofzuiger, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort tot de luidste stofzuigersmet een geluidsniveau van 77 decibel. Je krijgt geen parketborstel meegeleverd, hierdoor is de stofzuiger niet geschikt voor het reinigen van houten en andere harde, kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel. 

De review over Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals