Search
Close this search box.
  1. Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit

Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 12132660. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit.

Specificaties Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit

Merk

Miele

Fabrikantcode

12132660

Omschrijving van de Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit

De Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit is de perfecte stofzuiger voor jouw kwetsbare vloeren. Dankzij de speciale parketborstel hoef je je geen zorgen meer te maken over krassen op jouw mooie parketvloer. Maar deze stofzuiger is niet alleen geschikt voor parket, hij is ook ideaal voor harde vloeren, laagpolig tapijt en vloerkleden. Met de handige combiborstel wissel je moeiteloos tussen verschillende vloertypes, met slechts één druk op de knop. Onder de kap van deze stijlvolle stofzuiger vind je een handig opbergvak, waarin alle accessoires netjes opgeborgen kunnen worden. Zo heb je altijd alles bij de hand wanneer je het nodig hebt. De accessoires bestaan uit een kierenzuigmond, een zachte afstofborstel en een meubelzuigmond. Met de kierenzuigmond verwijder je eenvoudig stof en vuil op moeilijk bereikbare plekken, zoals kieren en plinten. De zachte afstofborstel is perfect voor het stofzuigen van delicate meubels, zoals een glazen salontafel. En als je jouw auto wilt stofzuigen, dan gebruik je gewoon de meubelzuigmond, speciaal ontworpen voor stoffen bekleding. Met de Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit haal je een veelzijdige stofzuiger in huis. Hij combineert krachtige prestaties met een zorgvuldige behandeling van jouw kostbare vloeren en meubels. Met.

Pluspunten
  • Je gebruikt de parketborstel om houten en kwetsbare vloeren te stofzuigen zonder krassen te maken. Met de kierenzuigmond kun je lastig te bereiken plekken, zoals kieren en spleten, stofzuigen. Onder de kap van de stofzuiger vind je de kleine accessoires, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort met een geluidsniveau van 78 decibel tot de luidste stofzuigers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit. 

De review over Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals