Search
Close this search box.
  1. Miele Complete C2 Tango PowerLine Mangorood

Miele Complete C2 Tango PowerLine Mangorood Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 12034720. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Complete C2 Tango PowerLine Mangorood.

Specificaties Miele Complete C2 Tango PowerLine Mangorood

Merk

Miele

Fabrikantcode

12034720

Omschrijving van de Miele Complete C2 Tango PowerLine Mangorood

Met de Miele Complete C2 Tango PowerLine Mangorood kun je moeiteloos zowel harde vloeren als laagpolig tapijt reinigen. Met maar liefst 6 verschillende standen kun je de zuigkracht gemakkelijk aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw vloer. Dankzij de handige combiborstel kun je eenvoudig wisselen tussen harde vloeren en vloerkleden, zonder enige moeite. En wanneer je kwetsbare meubels wilt stofzuigen, kun je de combizuigmond vervangen door een zachte afstofborstel, zodat je ze veilig kunt reinigen zonder enige beschadiging. Wil je ook je meubels stofvrij maken? Geen probleem! Met de handige meubelzuigmond kun je zelfs de moeilijk bereikbare plekjes grondig schoonmaken. En na het stofzuigen hoef je je geen zorgen te maken over het opruimen van de snoer. Met slechts één druk op de knop rolt het snoer van de stofzuiger automatisch op. Daarna kun je de steel eenvoudig aan de zijkant van de stofzuiger bevestigen, zodat je de stofzuiger netjes kunt opbergen. Met de Miele Complete C2 Tango PowerLine Mangorood wordt stofzuigen een fluitje van een cent en kun je genieten van een schone en opgeruimde omgeving.

Pluspunten
  • Je stofzuigt zowel tapijt met een lage pool als niet-kwetsbare harde vloeren met de combiborstel die meegeleverd wordt. Voor het leegzuigen van moeilijk bereikbare plekken, zoals kieren en spleten, gebruik je de kierenzuigmond. Je gebruikt de zachte afstofborstel om kwetsbare meubels, zoals je glazen salontafel of televisie, af te nemen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort met een geluidsniveau van 80 decibel tot de luidste stofzuigers. Het snoer is vrij kort, namelijk 6,5 meter, dus je zult af en toe van stopcontact moeten wisselen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Complete C2 Tango PowerLine Mangorood

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Complete C2 Tango PowerLine Mangorood tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Complete C2 Tango PowerLine Mangorood. 

De review over Miele Complete C2 Tango PowerLine Mangorood is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals