Search
Close this search box.
  1. Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit

Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 12030240. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit.

Specificaties Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit

Merk

Miele

Fabrikantcode

12030240

Omschrijving van de Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit

Met de Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit stofzuiger kun je nu je huis schoonmaken zonder hinderlijk lawaai. Deze stofzuiger produceert namelijk slechts 67 decibel geluid, wat aanzienlijk lager is dan de meeste andere stofzuigers van Miele. Dankzij de combizuigmond is deze stofzuiger geschikt voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Bovendien kun je de zuigkracht eenvoudig aanpassen met de 6 verschillende standen, zodat je moeiteloos kunt schakelen tussen het reinigen van harde vloeren en vloerkleden. De accessoires die bij deze stofzuiger worden geleverd, maken het stofzuigen nog handiger en efficiënter. Met de kierenzuigmond kun je zelfs de kleinste kieren en hoekjes van je huis stofvrij maken, terwijl je met de zachte afstofborstel kwetsbare meubels voorzichtig en grondig kunt reinigen. En wanneer je klaar bent met stofzuigen, kun je de steel eenvoudig aan de zijkant van de stofzuiger bevestigen om deze netjes op te bergen. Met de Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit stofzuiger wordt het schoonmaken van je huis een stille en efficiënte ervaring. Geniet van een vreedzame omgeving terwijl je grondig en moeiteloos stof en vuil verwijdert, dankzij de geavanceerde technologie en handige accessoires van Miele.

Pluspunten
  • Deze stofzuiger is aanzienlijk stiller dan de meeste stofzuigers, met een geluidsniveau van 67 decibel. Je kunt laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen met de combiborstel. Met de kierenzuigmond kun je moeilijk bereikbare plekken, zoals kieren en spleten, stofzuigen.

Minpunten
  • Je krijgt geen turboborstel bij deze stofzuiger, wat ervoor zorgt dat deze niet geschikt is voor het schoonmaken van hoogpolig tapijt en het verwijderen van dierenharen. Met een gewicht van 6,5 kilo is deze stofzuiger vrij zwaar, waardoor het minder gemakkelijk is om hem de trap op en af te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit. 

De review over Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals