Search
Close this search box.
  1. Miele Compact C2 PowerLine Marineblauw

Miele Compact C2 PowerLine Marineblauw Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 12030230. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Compact C2 PowerLine Marineblauw.

Specificaties Miele Compact C2 PowerLine Marineblauw

Merk

Miele

Fabrikantcode

12030230

Omschrijving van de Miele Compact C2 PowerLine Marineblauw

Met de Miele Compact C2 PowerLine Marineblauw maak je het huishouden een stuk gemakkelijker. Deze stofzuiger biedt maar liefst 6 verschillende standen, waardoor je voor elke ondergrond de juiste zuigkracht kunt instellen. Of je nu harde vloeren hebt of tapijt, met de combiborstel kun je moeiteloos alle oppervlakken schoonmaken. Bovendien kun je eenvoudig overschakelen naar een andere stand om je vloerkleed grondig te reinigen. De Miele Compact C2 PowerLine Marineblauw wordt geleverd met een handige meubelzuigmond, waarmee je zelfs de kleinste kruimels tussen je meubels kunt verwijderen. Het stof wordt opgevangen in een stofzuigerzak, die je gemakkelijk en hygiënisch kunt legen in de prullenbak. Dit is vooral ideaal voor mensen met een stofallergie, omdat er geen stof vrijkomt tijdens het legen. Na het stofzuigen hoef je alleen maar op een knop te drukken en het snoer rolt automatisch op. Daarnaast is de stofzuiger zeer praktisch op te bergen, dankzij de mogelijkheid om de zuigmond en handgreep aan de zijkant van het apparaat te bevestigen. Met de Miele Compact C2 PowerLine Marineblauw wordt stofzuigen een fluitje van een cent. Je kunt elke ruimte in je huis grondig schoonmaken, zonder je zorgen te maken over de zuigkracht. Bovendien zorgt het gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Je zuigt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren met de combiborstel die wordt meegeleverd. Je gebruikt de zachte afstofborstel om kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel of televisie af te nemen. Dankzij het compacte formaat kun je de stofzuiger gemakkelijk in de kast opbergen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort tot de luidste stofzuigers, met een geluidsniveau van 78. Je ontvangt geen turboborstel, wat de stofzuiger ongeschikt maakt voor het schoonmaken van hoogpolig tapijt en dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Compact C2 PowerLine Marineblauw

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Compact C2 PowerLine Marineblauw tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Compact C2 PowerLine Marineblauw. 

De review over Miele Compact C2 PowerLine Marineblauw is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals