Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Miele Boost CX1

Miele Boost CX1 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 11602450. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Boost CX1.

Specificaties Miele Boost CX1

Merk

Miele

Fabrikantcode

11602450

Omschrijving van de Miele Boost CX1

Met de Miele Boost CX1 heb jij volledige controle over de zuigkracht, zodat je jouw tapijt grondig kunt reinigen. Dankzij het innovatieve ontwerp is het eenvoudig om met je voet de stand van het vloermondstuk aan te passen. Dit betekent dat je met slechts één druk op de knop kunt overschakelen van tapijtreiniging naar het schoonmaken van vlakke, harde vloeren. Het is niet nodig om van opzetstuk te wisselen, want de combiborstel is geschikt voor zowel zachte als harde vloeren. Hierdoor bespaar je tijd en moeite. Maar de Miele Boost CX1 biedt meer dan alleen vloerreiniging. Met de kierenzuigmond kun je gemakkelijk de lastigste plekken bereiken, zoals smalle hoekjes en kieren. Daarnaast is er ook gedacht aan het schoonmaken van je meubels. Met de meubelzuigmond en de zachte afstofborstel kun je eenvoudig kruimels en stof van je bank verwijderen. En wanneer je klaar bent met stofzuigen, kun je het stofreservoir eenvoudig leegmaken boven de prullenbak. Kortom, de Miele Boost CX1 is niet alleen krachtig en veelzijdig, maar maakt het schoonmaken ook nog eens makkelijker en efficiënter.

Pluspunten
  • Je stofzuigt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren met de combiborstel die wordt meegeleverd. Er zijn geen stofzuigerzakken nodig, dus op de lange termijn bespaar je kosten. Bevestig de kleine accessoires aan de clip bij het handvat, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Deze stofzuiger weegt 7,8 kilo en is dus relatief zwaar. Bij deze stofzuiger ontvang je geen parketborstel, wat hem minder geschikt maakt voor het reinigen van delicate vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Boost CX1

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Boost CX1 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Boost CX1. 

De review over Miele Boost CX1 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals