Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw

Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 12034040. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw.

Specificaties Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw

Merk

Miele

Fabrikantcode

12034040

Omschrijving van de Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw

De Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw is de ideale stofzuiger voor het reinigen van harde en houten vloeren, evenals laagpolig tapijt. Deze stofzuiger is voorzien van een geavanceerd Hygiene Lifetime-filter, dat in staat is om zelfs de kleinste stofdeeltjes op te vangen en vast te houden. Hierdoor wordt de hoeveelheid stof die tijdens of na het stofzuigen vrijkomt tot een minimum beperkt. Wanneer het stofreservoir van de stofzuiger vol is, kan het eenvoudig worden geleegd met slechts één druk op de knop. Het reservoir opent zich automatisch, waardoor het stof gemakkelijk in de prullenbak kan worden geleegd. Daarnaast zijn de accessoires van de stofzuiger handig aan de zijkant van de slede geplaatst. Hierdoor kun je ze tijdens het stofzuigen snel en eenvoudig aan de steel bevestigen. Met de meegeleverde kierenzuigmond kun je zelfs de kleinste hoekjes en gaatjes in huis grondig reinigen. Daarnaast is er ook een zachte afstofborstel inbegrepen, die perfect is voor het verwijderen van stof langs plinten en andere lastig bereikbare plekken. Met de Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw wordt stofzuigen een eenvoudige en efficiënte klus, waarbij je verzekerd bent van een schoon en stofvrij huis.

Pluspunten
  • Je reinigt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren met de bijgevoegde combiborstel. Dankzij een snoerlengte van 7 meter hoef je niet vaak van stopcontact te veranderen. Met de inbegrepen parketborstel stofzuig je houten en andere kwetsbare vloeren zonder krassen achter te laten.

Minpunten
  • Deze stofzuiger is een van de luidruchtigste stofzuigers met een geluidsniveau van 77 decibel. Je krijgt geen turboborstel bij de stofzuiger, waardoor hij niet geschikt is voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw. 

De review over Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals