Miele Blizzard CX1 PowerLine Grafietgrijs Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 12033910. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Blizzard CX1 PowerLine Grafietgrijs.

Specificaties Miele Blizzard CX1 PowerLine Grafietgrijs

Merk

Miele

Fabrikantcode

12033910

Omschrijving van de Miele Blizzard CX1 PowerLine Grafietgrijs

De Miele Blizzard CX1 PowerLine stofzuiger is de perfecte keuze voor het reinigen van harde vloeren, houten vloeren en laagpolig tapijt. Deze stofzuiger is uitgerust met een geavanceerd Hygiene Lifetime filter dat in staat is om zelfs de kleinste stofdeeltjes op te vangen en vast te houden. Hierdoor wordt de hoeveelheid stof die tijdens het stofzuigen vrijkomt tot een minimum beperkt. Dit zorgt voor een schone en gezonde omgeving in jouw huis. Het stofreservoir van de Miele Blizzard CX1 PowerLine stofzuiger is eenvoudig te legen met slechts één druk op de knop. Het reservoir opent zich automatisch, waardoor je het stof direct in de prullenbak kunt laten vallen zonder dat er stofwolken ontstaan. Daarnaast is deze stofzuiger voorzien van handige accessoires die zich aan de zijkanten van de slede bevinden. Zo kun je gemakkelijk de kierenzuigmond bevestigen om moeilijk bereikbare plaatsen te reinigen. Daarnaast is er ook een meubelzuigmond bijgeleverd, waarmee je eenvoudig kruimels en stof van je meubels kunt verwijderen. Met de Miele Blizzard CX1 PowerLine stofzuiger in grafietgrijs geniet je van een krachtige en efficiënte reiniging van jouw vloeren en meubels. Met zijn geavanceerde filtertechnologie en handige accessoires maakt deze stofzuiger het schoonmaken een stuk gemakkelijker en effectiever. Ontdek.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde combiborstel kun je zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen. Gebruik de kierenzuigmond om moeilijk bereikbare plekken zoals kieren en spleten leeg te zuigen. Dankzij het lange snoer van 7 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort tot de luidste stofzuigers met een geluidsniveau van 77 decibel. Deze stofzuiger is vrij zwaar met een gewicht van 8 kilo, waardoor hij minder gemakkelijk de trap op en af getild kan worden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Blizzard CX1 PowerLine Grafietgrijs

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Blizzard CX1 PowerLine Grafietgrijs tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Blizzard CX1 PowerLine Grafietgrijs. 

De review over Miele Blizzard CX1 PowerLine Grafietgrijs is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals