Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine Techblauw Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 12033960. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine Techblauw.

Specificaties Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine Techblauw

Merk

Miele

Fabrikantcode

12033960

Omschrijving van de Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine Techblauw

Met de Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine in Techblauw kun je moeiteloos je houten vloer stofzuigen, zonder je zorgen te maken over eventuele beschadigingen. Deze stofzuiger is speciaal ontworpen met een parketborstel die uiterst zacht is voor kwetsbare vloeren en geen krassen achterlaat. Maar dat is niet alles, deze veelzijdige stofzuiger wordt geleverd met een combiborstel, perfect voor zowel harde vloeren als vloerkleden. Hiermee kun je zelfs de fijnste stofdeeltjes uit je vloerkleed verwijderen. Daarnaast beschikt de Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine over een geavanceerd filtersysteem in het stofreservoir. Dit filtersysteem scheidt automatisch grovere stofdeeltjes van fijnere stofdeeltjes, waardoor je geen last hebt van stofwolken tijdens het legen van het reservoir. Het legen van het reservoir is een eenvoudige taak die je met slechts één druk op de knop boven je prullenbak kunt doen. Bovendien worden de handige accessoires, zoals een zachte afstofborstel, handig aan de zijkant van de stofzuiger bewaard, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt. Met deze afstofborstel kun je bijvoorbeeld gemakkelijk je plinten stofvrij maken. Met de Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine stofzuiger in Techblauw haal je niet alleen een krachtige en efficiënte stofzuiger in huis, maar ook.

Pluspunten
  • Je zuigt houten en andere kwetsbare vloeren zonder krassen achter te laten met de bijgeleverde parketborstel. Voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken, zoals kieren en spleten, gebruik je de kierenzuigmond. De kleine accessoires bevinden zich onder de kap van de stofzuiger, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Je krijgt geen turboborstel bij de stofzuiger, waardoor het niet geschikt is voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen. Deze stofzuiger behoort met een geluidsniveau van 76 decibel tot de luidste stofzuigers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine Techblauw

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine Techblauw tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine Techblauw. 

De review over Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine Techblauw is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals