Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Miele 12033940. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood.

Specificaties Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood

Merk

Miele

Fabrikantcode

12033940

Omschrijving van de Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood

De Miele Blizzard CX1 Cat & Dog is de ideale stofzuiger om moeiteloos dierenhaar uit je huis te verwijderen. Als trotse bezitter van een huisdier, weet je maar al te goed dat ze graag hun sporen achterlaten. Gelukkig zorgen de roterende borstels van de turboborstel ervoor dat elk haartje probleemloos in de stofbak verdwijnt. En wanneer het stofreservoir vol is, leeg je het met slechts één klik op de knop boven de prullenbak. Maar dat is nog niet alles! Deze stofzuiger doet zelfs het werk voor je als het gaat om het scheiden van stof. Hij scheidt grof stof van de kleinste stofdeeltjes, waardoor je voorkomt dat het stof gaat dwarrelen tijdens het legen van het stofreservoir. Aan de zijkant van de stofzuiger vind je ook handige opzetstukken die worden meegeleverd. Denk bijvoorbeeld aan een kierenzuigmond, waarmee je zelfs de smalste kieren in je huis grondig kunt stofzuigen. Met deze stofzuiger heb je dus altijd alles bij de hand tijdens het stofzuigen. De Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood is niet alleen een krachtige en efficiënte stofzuiger, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Het opvallende mangorode design geeft een speelse touch aan elke kamer. Met deze stofzuiger wordt het verwijderen van dierenhaar een fluitje van een cent, terwijl je gen.

Pluspunten
  • Je stofzuigt hoogpolig tapijt en verwijdert eenvoudig dierenharen met behulp van de turboborstel, dankzij de draaiende borstelharen. Met de opzetborstel voor kieren kun je lastig bereikbare plekken zoals kieren en spleten stofzuigen. De kleine accessoires bevinden zich aan de zijkant van de stofzuiger, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Deze stofzuiger is één van de luidste stofzuigers, met een geluidsniveau van 76 decibel. Je krijgt geen parketborstel bij de stofzuiger, dus deze is niet geschikt voor het stofzuigen van houten en andere harde, kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood. 

De review over Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals