Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Medisana UHW

Medisana UHW Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Medisana 60065. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Medisana UHW.

Specificaties Medisana UHW

Merk

Medisana

Fabrikantcode

60065

Omschrijving van de Medisana UHW

Met de Medisana UHW kun je een ruimte tot 30 vierkante meter bevochtigen. Deze luchtbevochtiger creëert een zichtbare nevel om de lucht in huis te verfrissen. Je kunt zelf de intensiteit van de nevel bepalen door aan de knop op het apparaat te draaien. Als de luchtvochtigheid in huis erg laag is, kun je de bevochtiger op de hoogste stand zetten zodat de luchtvochtigheid sneller stijgt. Deze bevochtiger heeft een afneembaar waterreservoir van 4,2 liter om de lucht te bevochtigen. Dit is erg handig, want je kunt het reservoir gemakkelijk onder de kraan bijvullen. Daarnaast wordt er ook een reinigingsborstel meegeleverd om het waterreservoir schoon te maken. Let wel op, want de reinigingsborstel is verstopt onder het waterreservoir en kan dus even zoeken zijn. Het is belangrijk om alleen vers drinkwater of gefilterd water te gebruiken. Voor het verwijderen van kalkresten kun je een mild ontkalkingsmiddel, zoals citroenzuur, gebruiken. Met de Medisana UHW kun je dus op een eenvoudige en effectieve manier de lucht in jouw huis bevochtigen. Geniet van een comfortabel binnenklimaat en adem schone, frisse lucht in.

Pluspunten
  • Met een maximumgeluidsniveau van 33,9 dB is deze luchtbevochtiger stiller dan de meeste luchtbevochtigers in deze prijsklasse. Het waterreservoir is verwijderbaar en kan gemakkelijk onder de kraan bijgevuld worden. Deze luchtbevochtiger is lichtgewicht en daardoor eenvoudig te verplaatsen.

Minpunten
  • Voor het meten van de luchtvochtigheid heb je een aparte hygrometer nodig, omdat deze bevochtiger het niet meet. Deze luchtbevochtiger kan een beetje spetteren, daarom is het minder geschikt om op een houten ondergrond te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Medisana UHW

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Medisana UHW tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Medisana UHW. 

De review over Medisana UHW is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.