Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Medisana AH675

Medisana AH675 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Medisana 60025. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Medisana AH675.

Specificaties Medisana AH675

Merk

Medisana

Fabrikantcode

60025

Omschrijving van de Medisana AH675

Met de Medisana AH675 ben je altijd op de hoogte van de luchtvochtigheid in jouw kamer. Deze handige luchtbevochtiger is uitgerust met een ingebouwde hygrometer, zodat je precies kunt zien hoe vochtig de lucht is. Maar dat is nog niet alles! Je kunt zelf de gewenste luchtvochtigheidsgraad instellen, variërend van 40% tot 75%. Op het duidelijke display zie je direct welke luchtvochtigheidsgraad je hebt gekozen, en ook de huidige luchtvochtigheid wordt weergegeven. Zo heb je altijd de controle over het klimaat in jouw kamer. Naast het verbeteren van de luchtvochtigheid, biedt de Medisana AH675 ook de mogelijkheid om een heerlijke geur te verspreiden. Voeg simpelweg een paar druppels aroma essence toe aan het waterreservoir en geniet van een heerlijke geur in de kamer. Zo kun je niet alleen de luchtvochtigheid optimaliseren, maar ook een ontspannende en aangename sfeer creëren. De AH675 is eenvoudig te bedienen en heeft een stille werking, zodat je ongestoord kunt genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat. Met zijn moderne design past deze luchtbevochtiger perfect in elke kamer en is hij een waardevolle toevoeging aan jouw interieur.

Pluspunten
  • Dit toestel heeft een ingebouwde hygrometer die de luchtvochtigheid meet. Je voegt geuroliën toe aan deze luchtbevochtiger, zodat je kunt genieten van een heerlijke geur in de ruimte. Je kunt deze luchtbevochtiger zonder zorgen in de slaapkamer plaatsen, omdat hij over een nachtmodus beschikt.

Minpunten
  • Huisdieren zijn gevoelig voor het geluid van een ultrasone luchtbevochtiger. Deze luchtbevochtiger kan een klein beetje spetteren en is daarom minder geschikt om op een houten vloer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Medisana AH675

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Medisana AH675 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Medisana AH675. 

De review over Medisana AH675 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.