Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Medisana AH665

Medisana AH665 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Medisana 60068. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Medisana AH665.

Specificaties Medisana AH665

Merk

Medisana

Fabrikantcode

60068

Omschrijving van de Medisana AH665

Met de Medisana AH665 verbeter je niet alleen de luchtkwaliteit in een ruimte tot 30 vierkante meter, maar bevochtig je ook de lucht op een efficiënte manier. Deze luchtbevochtiger is uitgerust met een geavanceerde ionisator die ervoor zorgt dat stofdeeltjes zwaarder worden en op de grond vallen. Dit betekent dat je deze deeltjes niet langer inademt, wat zorgt voor een schonere en gezondere lucht. Bovendien beschikt de luchtbevochtiger over een ingebouwde hygrometer, waarmee je eenvoudig de luchtvochtigheid in huis kunt meten. Het heldere display geeft direct de huidige luchtvochtigheid weer, zodat je altijd op de hoogte bent. Deze luchtbevochtiger is ideaal voor gebruik in de slaapkamer, omdat je de timer kunt instellen. Hierdoor kun je de luchtbevochtiger automatisch laten uitschakelen na de door jou ingestelde tijd, zodat je ongestoord kunt slapen. Houd er echter rekening mee dat bij dagelijks gebruik het waterfilter minstens eenmaal per maand moet worden vervangen. Als je hard water gebruikt, moet je de luchtbevochtiger regelmatig ontkalken. Gelukkig vind je alle informatie hierover in de handleiding, zodat je dit gemakkelijk zelf kunt doen. Kortom, met de Medisana AH665 geniet je van een gezonde en comfortabele luchtvochtigheid in huis, waardoor je je optimaal kunt ontspannen en ademen.

Pluspunten
  • Met de ionisatiefunctie verbeter je niet alleen de luchtvochtigheid, maar reinig je ook meteen de lucht. Dit apparaat is voorzien van een ingebouwde hygrometer, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. Met een maximaal geluidsniveau van 30 dB is deze bevochtiger stiller dan de meeste luchtbevochtigers in deze prijsklasse.

Minpunten
  • Om ervoor te zorgen dat het waterfilter optimaal werkt, moet je het minstens één keer per maand vervangen. Deze luchtbevochtiger kan een beetje spatten en is daarom minder geschikt om op een houten ondergrond te plaatsen. Huisdieren vinden het geluid van een ultrasone bevochtiger mogelijk niet prettig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Medisana AH665

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Medisana AH665 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Medisana AH665. 

De review over Medisana AH665 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.